Verkooptraining

Nederlandse Sales Academie biedt effectieve en praktijkgerichte verkooptrainingen voor commerciële professionals die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Onze trainingen kenmerken zich door hun praktische insteek, want wij vinden dat jouw ontwikkeling verder gaat dan alleen het bijspijkeren van je kennis. Ook het bouwen aan je motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen zijn belangrijke aspecten. Dit zijn zaken waar tijdens onze trainingen en opleidingen, aan de hand van praktijkvoorbeelden- en ervaringen, uitgebreid aandacht aan wordt besteed. Ben je benieuwd welke verkooptraining het beste bij jou en jouw organisatie past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 22 40 07.


Altijd een passende verkooptraining

Bij Nederlandse Sales Academie zijn onze verkooptrainingen onderverdeeld in vijf verschillende vakgebieden; Accountmanagement, Adviesvaardigheden, Sales management, Commerciële binnendienst en Klantgerichtheid. Er is dus altijd een verkooptraining die bij jou past. Het opbouwen van succesvolle klantrelaties en het effectief aansturen van je sales team zijn slechts enkele zaken die aan bod komen tijdens onze diverse verkooptrainingen.

Verkooptraining op maat

Liever een verkooptraining die volledig is afgestemd op de vraagstukken en situaties binnen jouw organisatie? Dan is een verkooptraining op maat een goede keuze. Bij een maatwerktraining kijken we gezamenlijk naar de specifieke leerwensen en competenties die nodig zijn voor het behalen van de gewenste doelstellingen. Op die manier gaat het team aan de slag met relevante leerstof die direct in de praktijk is toe te passen. Bekijk alle voordelen van een maatwerktraining en stuur ons gerust een vrijblijvende informatieaanvraag!

Praktijkgerichte verkooptrainingen

De unieke aanpak van Nederlandse Sales Academie kenmerkt zich door de praktijkgerichte benadering tijdens de trainingen. Bij al onze verkooptrainingen staat de werkwijze learning by doing centraal. Dit zorgt ervoor dat onze trainingen en opleidingen niet enkel geschikt zijn voor beginners, maar ook zeer effectief zijn voor ervaren professionals. Daarbij worden onze trainingen gegeven door ervaren trainers die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. Hun ervaring in het commerciële werkveld stelt hen in staat om jou de fijne kneepjes van het verkoopproces te leren.

Behaal maximaal resultaat met behulp van Nederlandse Sales Academie

Wil je ook optimaal rendement halen uit jouw commerciële doelstellingen? Dan ben je bij Nederlandse Sales Academie aan het juiste adres. Kijk samen met één van onze studieadviseurs naar de geschikte mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via 0172 – 22 40 07.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Verkooptraining opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 205 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.