Cursus netwerken

Een cursus netwerken helpt je om een effectief en duurzaam netwerk op te bouwen. Nederlandse Sales Academie biedt diverse netwerkcursussen- en trainingen aan die je leren om je netwerk succesvol uit te breiden én te onderhouden. Ons aanbod kenmerkt zich door de praktijkgerichte aanpak en biedt waardevolle inzichten en technieken om je netwerk optimaal te benutten. De cursussen zijn geschikt voor iedere (commerciële) medewerker die zijn of haar netwerk naar een hoger niveau wil tillen om de commerciële doelstellingen te behalen. Wil je advies over welke cursus of training het beste bij jou en jouw situatie past? Onze studieadviseurs graag voor je klaar via 0172 – 22 40 07 om je te helpen met de volgende stap naar succes!


Tweedaagse cursus netwerken

Succesvol leren netwerken in twee dagen? Vrijwel al onze netwerkcursussen leren je gedurende twee dagen hoe je jouw netwerk optimaal benut. Je krijgt inzicht in de do’s en dont’s van succesvol netwerken en je wordt je bewust van je eigen gedrag en vaardigheden. Hiermee ben je in staat om jezelf en je organisatie beter te profileren. Alles met als doel om meer rendement uit je commerciële inspanningen te halen.

Een heel team en de gehele organisatie tegelijk een netwerktraining laten volgen? Bekijk dan de mogelijkheden en voordelen van een incompany maatwerktraining.

Praktijkgerichte en persoonlijke cursus netwerken

Het opbouwen van een duurzaam netwerk is cruciaal in de zakelijke, commerciële wereld. Of je nu een salesmanager, accountmanager of consultant bent, een goed netwerk kan het verschil maken voor jou als persoon, maar ook voor de sales resultaten. Tijdens onze trainingen besteden we dan ook niet alleen aandacht aan het verbeteren van je vaardigheden en technieken, maar ook aan je zelfvertrouwen, zelfkennis, motivatie en doorzettingsvermogen. Het behalen van jouw leerdoelen is namelijk ons uitgangspunt. Bovendien worden onze trainingen uitsluitend gegeven door professionals uit de praktijk. Zij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en weten hun kennis en kunde op jou over te brengen.

Cursus netwerken volgen bij Nederlandse Sales Academie?

Netwerken wordt gezien als een enorm waardevol instrument in de zakenwereld. Nederlandse Sales Academie helpt je graag bij de volgende stap in je carrière! Heb je interesse in één van onze netwerkcursussen? Download dan gratis de flyer van de betreffende cursus of neem vrijblijvend contact met ons! Dit kan via het telefoonnummer 0172 – 22 40 07 of via het online contactformulier.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Cursus netwerken opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 5 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.