Adviesvaardigheden

Een succesvolle adviseur beschikt over overtuigingskracht, goede communicatieve vaardigheden en weet een vertrouwensband op te bouwen met de opdrachtgever. Nederlandse Sales Academie biedt adviesvaardigheden trainingen waarbij je jouw adviesvaardigheden verstevigt en een persoonlijke stijl als adviseur ontwikkelt. Je leert adviezen begrijpelijk en overtuigend over te brengen en effectief te onderhandelen met behoud van de klantrelatie.


Professioneel adviseren

Tijdens onze Maatwerktraining Adviesvaardigheden ga je in op diverse facetten van consultancy. Het doel is dat je bewuster wordt van je eigen stijl en patronen in je rol als adviseur. Door middel van praktische tips, modellen en gesprekstechnieken worden jouw adviesvaardigheden verder aangescherpt. Wat wil je zelf graag leren en wat zijn jouw persoonlijke aandachtspunten? Daar gaan we mee aan de slag!

Commerciële adviesvaardigheden

In verkoopfuncties zijn commerciële adviesvaardigheden van belang om je product of dienst te verkopen. In de Training Adviserend verkopen draait het om het opbouwen van een waardevolle en duurzame relatie met de klant om (met plezier) nog meer resultaat te behalen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, rollenspellen, technieken en tips ontwikkel je jouw commerciële adviesvaardigheden verder!

Til je adviesvaardigheden naar een hoger niveau

Ben je werkzaam in een functie in een consultancy- en adviesomgeving en wil je jouw adviesvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de praktijkgerichte aanpak van Nederlandse Sales Academie en volg een van onze adviesvaardigheden trainingen. Uiteindelijk zal je meer bewust en bekwaam zijn in je rol als adviseur! Wil je hulp bij het kiezen van de juiste training? Onze studieadviseurs helpen je hier graag bij! Neem contact met hen op via het contactformulier of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 0172 - 224 007.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Adviesvaardigheden opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 205 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.