Training Meer commercieel resultaat met DISC

Optimaal presteren met meer stijlflexibiliteit

Alleen als maatwerktraining beschikbaar.

Opleidingsduur
2 dagen

Prijs
Prijs op aanvraag

Beoordeling
Nog niet beoordeeld

Inleiding Training Meer commercieel resultaat met DISC

Heb je als doel je salesteam naar een hoger niveau te tillen door ieder individu door te ontwikkelen tot een zelfstandige sales professional? Tijdens de maatwerk salesteam training Meer commercieel resultaat met DISC leer jij hoe je jouw organisatie op proactieve wijze de markt laat betreden en daarmee vertrouwen wekt bij (potentiële) klanten. Hierdoor neemt ook het werkplezier toe en boekt de organisatie gegarandeerd meer commercieel resultaat!

Voor wie is de maatwerktraining Meer commercieel resultaat met DISC?

De maatwerktraining is geschikt voor iedere medewerker met een commerciële functie, die de verkoop van de organisatie wil bevorderen en meerwaarde wil bieden aan zowel de klant als aan het salesteam. Zowel binnen- als buitendienstmedewerkers kunnen aan deze training deelnemen.

Wat ontwikkel ik?

Gedurende de training krijgen deelnemers inzicht in de stijlvoorkeuren van de potentiële klant(en) en leren hier op een eenvoudige manier op in te spelen. Ze leren hoe zij tijdens klantcontacten verschillende communicatietechnieken kunnen toepassen, waardoor de klant zich sneller gehoord zal voelen. Niet alleen de klant, maar ook de sales medewerker ervaart het proces met meer plezier en boekt daarmee dan ook gegarandeerd meer succesvolle resultaten!

Inzicht in gedrag

Voorafgaand aan de training maak je online de Q4 DISC gedragsanalyse. Op basis hiervan krijg je inzicht in jouw eigen gedrag en dat van anderen.


Programma

  • Creëren van inzicht in persoonlijk gedrag, flexibiliteit en zelfreflectie
  • Ontwikkelen commercieel stijlprofiel DISC
  • Zelfstandig functioneren binnen het commerciële werkveld
  • Proactief klantcontact
  • Klantgericht of klant gezwicht
  • Onderhandelingstechnieken

Onze aanpak

Na de inschrijving, gaat de training direct van start. Via ons digitale platform zullen deelnemers aan de slag gaan met verschillende voorbereidingsoefeningen die later in het proces aan bod komen. De training wordt uitsluitend gegeven door ervaren professionals uit het commerciële werkveld die ieder salesteam kunnen ondersteunen door zijn/haar praktijkervaringen te delen. Om al hetgeen dat is geleerd te waarborgen, is het voor iedere deelnemer tevens mogelijk tot twaalf maanden na afloop online contact onderhouden met zowel de trainer als overige deelnemers!


Investering

Deze training is alleen als maatwerk training beschikbaar.

Wil je van gedachten wisselen over de exacte invulling van deze training, gebaseerd op jullie organisatie? Stuur ons dan vrijblijvend een maatwerk aanvraag!

Samenwerking

Deze training wordt aangeboden in samenwerking met IMK Opleidingen. Na je aanmelding zullen wij je gegevens aan hen overdragen. Verdere communicatie en facturatie verloopt via hen.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk