Sales training

Ben jij een ambitieuze sales professional (in spé) en op zoek naar een effectieve sales training? Dan ben je bij Nederlandse Sales Academie aan het juiste adres. Onze trainingen kenmerken zich door hun praktijkgerichte aanpak. Jouw ontwikkeling zit hem namelijk niet alleen in het bijspijkeren van je kennis en vaardigheden, maar ook in het bouwen aan je zelfvertrouwen, zelfkennis, motivatie en doorzettingsvermogen! In onze sales trainingen kijken we dan ook naar de praktijksituatie van de deelnemers. Wat heb jij nodig in jouw specifieke situatie om het maximale resultaat voor je organisatie te behalen? Dát is ons uitgangspunt.


Sales trainingen binnen diverse vakgebieden

Nederlandse Sales Academie biedt sales trainingen binnen de thema’s Accountmanagement, Commerciële binnendienst, Klantgerichtheid, Adviesvaardigheden en Sales management. Dus of het nu gaat om het opbouwen van succesvolle klantrelaties, het vergroten van je overtuigingskracht, meer resultaat behalen uit je (telefonische) acquisitie of het effectief aansturen van je sales team, er is altijd een training die bij je past. Bovendien zijn onze trainingen geschikt voor iedereen die klantcontact heeft en zijn of haar commerciële resultaten wil verbeteren.

Maatwerk sales training

Al onze sales trainingen zijn tevens als maatwerktraining mogelijk. Hierbij is de training volledig afgestemd op de wensen en behoeften van jouw team of organisatie. Op die manier kun je jouw complete sales team of organisatie nieuwe handvatten en inzichten geven voor het behalen van de commerciële doelstellingen. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden om een effectieve sales training op maat te ontwikkelen.

Praktijkgerichte sales trainingen

Onze praktijkgerichte aanpak is kenmerkend voor de sales trainingen van de Nederlandse Sales Academie. Het toepassen van een werkwijze die werkt en ‘leren door te doen’ zijn dan ook basisprincipes. Dit maakt onze sales trainingen zeer effectief voor zowel beginnende als ervaren professionals. Bovendien worden onze trainingen gegeven door ervaringsdeskundigen; professionals uit de praktijk. Zij weten als geen ander hoe het is om in jouw schoenen te staan en weten dit te vertalen naar de juiste aanpak!

Behaal optimaal rendement met Nederlandse Sales Academie

Wil jij meer commercieel resultaat halen uit jouw inspanningen? Kies dan voor een sales training van de Nederlandse Sales Academie. Wil je meer informatie of wens je samen met één van onze studieadviseurs te kijken naar de meest geschikte mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via 0172 – 22 40 07.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Sales training opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 91 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.