Training Adviesvaardigheden

Leer overtuigend en begrijpend advies geven

Alleen als maatwerktraining beschikbaar.

Opleidingsduur
In overleg

Prijs
Prijs op aanvraag

Beoordeling
Nog niet beoordeeld

Inleiding

Voor het geven van goed en professioneel advies is een combinatie van ruime vakkennis en sterke overtuigingskracht benodigd. Merk je dat je gesprekspartners niet altijd direct voor jouw oplossing kiezen, ook al ben jij ervan overtuigd dat het de beste oplossing is? In de Training Adviesvaardigheden worden de verschillende aspecten van consultancy behandelt, waardoor je bewust wordt van jouw rol als adviseur. Je leert je adviesvaardigheden aan te scherpen en op verschillende manieren toe te passen.

Voor wie is de Training Adviesvaardigheden?

De Training Adviesvaardigheden is gericht op (interim-) professionals die werkzaam zijn als consultant of adviseur. Of je nu een startende of meer ervaren consultant bent, de training is geschikt voor iedereen die overtuigend en begrijpend advies wil geven. In deze maatwerktraining staan jouw leerwensen en aandachtspunten centraal! Voor verkopers adviseren wij de Training Adviserend verkopen.

Wat ontwikkel ik?

Tijdens de training maak je inzichtelijk waar jij als professioneel adviseur tegenaan loopt en je gaat op zoek naar de adviesstijl die het best bij jou past. Met behulp van korte theorieën en diverse praktische oefeningen, ontwikkel jij je consultancy- en adviesvaardigheden verder. Na afloop van de training weet jij jezelf als krachtige adviseur neer te zetten en adviezen overtuigend en aantrekkelijk over te brengen.

Wie is mijn trainer?

De trainers zijn ervaren consultancy professionals met een enorme overtuigingskracht. Dagelijks houden zij zich bezig met het geven van (professioneel) advies en delen hun praktijkervaring graag met anderen.


Programma

Het programma draait om jezelf nog krachtiger als adviseur neer te zetten en zo jouw advies nog krachtiger bij de klant over te brengen.

  • Verkopen of consultant? Adviseren vanuit inhoud of vaardigheid
  • Adviseren vanuit partnership
  • Overtuigend adviseren
  • Toepassen nieuwe vaardigheden in de praktijk
  • Rapporteren

Onze aanpak

Gedurende de praktijkgerichte Training Adviesvaardigheden bieden wij je inzicht in het adviesproces en de daarbij behorende adviesvaardigheden die je in de praktijk kunt toepassen. Communicatie is hierbij zeer essentieel. Je leert je sterke adviesvaardigheden te combineren met dat van een ander en creëert daarmee volledig je eigen stijl. De trainer laat je oefenen met voorbeelden uit het werkveld en geeft je op basis daarvan gerichte feedback waar je écht mee verder kunt!


Investering

De Training Adviesvaardigheden is alleen als maatwerktraining beschikbaar. Wil je van gedachten wisselen over de exacte invulling van deze training, gebaseerd op jullie organisatie? Stuur ons dan vrijblijvend een maatwerk aanvraag!

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Gerelateerde nieuwsberichten