Accountmanagement

Wil jij als accountmanager de relatie met de klant optimaliseren? Nederlandse Sales Academie biedt accountmanagement trainingen waarbij je jouw strategische, communicatieve én adviserende kwaliteiten verstevigt. Je ontwikkelt jezelf tot strategische schakel tussen organisatie en klant én leert je vakkennis te combineren met verkooptechnieken, om zo van onmisbare waarde te worden voor je organisatie. Dit alles om doeltreffend om te gaan met klanten.


Persoonlijk en praktijkgericht leerproces

Wil je meer rendement halen uit je klantenbestand en je vaardigheden op het gebied van accountmanagement verbeteren? Volg dan een van onze praktijkgerichte trainingen. We bieden diverse trainingen die je meenemen in de verschillende aspecten van accountmanagement. Doordat we oefeningen, eigen praktijkvoorbeelden, discussies en een persoonlijk stappenplan centraal zetten tijdens onze accountmanagement trainingen, is het leerproces zeer persoonlijk en praktijkgericht!

Strategisch accountmanagement

Strategisch accountmanagement heeft als doel om tevredenheid en loyaliteit bij klanten te creëren waardoor de bedrijfsresultaten worden verbeteren Heb je al enkele jaren ervaring als accountmanager, maar ben je toe aan meer verdieping? Tijdens de praktijkgerichte Accountmanager opleidingen van Nederlandse Sales Academie, leer je hoe je resultaatgericht omgaat met klanten weet je de relatie met de klant op strategisch niveau op te bouwen en te onderhouden.

Ontwikkel jezelf tot succesvolle accountmanager

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een succesvolle accountmanager die relatiebeheer en sales optimaal weet te combineren? Kies dan voor de praktijkgerichte aanpak van Nederlandse Sales Academie en volg één van onze accountmanagement trainingen of opleidingen. Na het volgen van een training ben je in staat om het verschil te maken voor jouw klant én voor de organisatie! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Dan staan onze studieadviseurs graag voor je klaar. Neem contact op via telefoonnummer 0172 - 224 007 of via het contactformulier op onze website.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Accountmanagement opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4 uit 10 op basis van 50 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.