Netwerktraining

Heb je een commerciële functie en ben je op zoek naar een effectieve netwerktraining? Bij Nederlandse Sales Academie bieden wij diverse trainingen waarbij je een duurzaam netwerk leert op te bouwen én te onderhouden. Onze trainingen onderscheiden zich door de persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Aan de hand ervaringsuitwisselingen, praktische voorbeelden en zelfanalyses ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden met als doel om meer rendement uit je netwerk te halen! Onderstaand vind je onze beste netwerktrainingen.


Praktijkgerichte netwerktraining

Wil je beter leren netwerken om hiermee je verkoopresultaten te verbeteren? Dan is onze achtdaagse opleiding Accountmanagement A wellicht iets voor jou. Eén van de vier modules van deze opleiding staat volledig in het teken van succesvol netwerken, het opbouwen en onderhouden van een netwerk en het profileren van jezelf en de organisatie. En de opleiding Accountmanagement A is meer dan dat, want je gaat ook aan de slag met verkoopvaardigheden, klantenmanagement en strategieën. Na deze opleiding begrijp jij gegarandeerd hoe je een duurzaam netwerk opbouwt.

Tijdens de tweedaagse training Social Selling leer je resultaatgericht te netwerken en social media hierbij op een effectieve manier in te zetten. Socials zijn in veel gevallen namelijk een fantastische plek om nieuwe klanten te werven en je bestaande relaties te beheren!

Daarnaast biedt Nederlandse Sales Academie meer commerciële trainingen waarbij uitgebreid aandacht wordt besteed aan succesvol leren netwerken. Wens je advies over welke training het beste bij jou en jouw situatie past? Laat je dan adviseren door één van onze studieadviseurs via 0172 – 22 40 07.

Persoonlijk en succesvol netwerken

Tijdens de verschillende netwerktrainingen van Nederlandse Sales Academie die hierboven zijn genoemd leer je de fijne kneepjes van het vak. We werken tijdens onze trainingen niet alleen aan je kennis en vaardigheden maar ook aan je zelfvertrouwen en motivatie, want dit is minstens net zo belangrijk wanneer het gaat om netwerken. De aanpak tijdens onze trainingen is praktijkgericht en persoonlijk, want we willen dat de lesstof voor iedere deelnemer herkenbaar en direct toepasbaar is.

Netwerktraining op maat

Wil je meer rendement halen uit je gehele sales team of organisatie? Kies dan voor een incompany maatwerktraining van Nederlandse Sales Academie. Bij een netwerktraining op maat stemmen we de lesstof volledig af op jouw branche en organisatie. Medewerkers leren op die manier samen en van elkaar en het geleerde is direct toe te passen in de praktijk. Lees hier meer over de werkwijze en voordelen van een maatwerktraining!

Effectief netwerken met Nederlandse Sales Academie

Heb je interesse in het volgen van een netwerktraining van Nederlandse Sales Academie en wil je advies over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0172 – 22 40 07 of vul ons online contactformulier in. Wij helpen je graag met de volgende stap in je carrière!

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Netwerktraining opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 49 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.