Over ons

Michel van Vuuren is directeur eigenaar van de Nederlandse Sales Academie. Hij heeft diverse sales posities bekleed. Van het verkopen van kattenbakgrid tot commercieel directeur bij Yacht. In 2009 heeft hij zich aangesloten bij de Nederlandse Sales Academie. In 2015 heeft hij het stokje van Marco Reijntjens, oprichter van de Nederlandse Sales Academie, overgenomen. Michel is trots op de jarenlange prestaties van de Nederlandse Sales Academie.

Visie

De Nederlandse Sales Academie is in 2003 opgericht als platform voor specialisten en organisaties om samen te werken aan de ontwikkeling van en innovatie in commerciële training en opleidingen. Voor deze ontwikkeling wil de Nederlandse Sales Academie toonaangevend zijn in Nederland. Waarom? Omdat commercie en opleiden onze passies zijn en omdat alle commerciële professionals in Nederland excellente gerichte training nodig hebben om succesvol te zijn.

Missie

Onze specialisatie in sales heeft ons gefocust op resultaat voor jou. Gedrag waarmee het gewenste effect bereikt gaat worden vormt het vertrekpunt. Vaardigheden vragen om ontwikkeling. Wij laten ons voorstaan om niet alleen de brug te slaan tussen de benodigde vaardigheden en de gewenste prestatie maar ook het daadwerkelijk kunnen en willen toepassen in de praktijk. Niets is zo lastig om nieuw gedrag blijvend toe te passen. De praktijk is altijd weerbarstiger en eigen plafonds vormen een blokkade. Kortom na de ontwikkeling van de benodigde vaardigheden stopt onze begeleiding niet.

Wij ondersteunen in het daadwerkelijk kunnen en vooral willen toepassen van het nieuwe gedrag in de praktijk. Hierdoor wordt het beoogde resultaat blijvend bereikt.