Over ons

Jay Hijmering is directeur van de Nederlandse Sales Academie en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het commerciële vak. Na zijn studie International Business in Groningen heeft hij voor diverse bedrijven gewerkt waaronder T-Mobile, Mercuri International en Sanoma Uitgevers. Hij is zijn carrière begonnen als binnendienst verkoper en heeft zich doorontwikkeld tot uiteindelijk de eindverantwoordelijke voor Sales, Service en Garantie binnen Shimano Benelux. In 2007 is Jay begonnen als Trainer, Coach en Consultant op het gebied van commercie, communicatie, leiderschap en emotionele intelligentie. 

Visie

De Nederlandse Sales Academie is in 2003 opgericht als platform voor specialisten en organisaties om samen te werken aan de ontwikkeling van en innovatie in commerciële training en opleidingen. Voor deze ontwikkeling wil de Nederlandse Sales Academie toonaangevend zijn in Nederland. Waarom? Omdat commercie en opleiden onze passies zijn en omdat alle commerciële professionals in Nederland excellente gerichte training nodig hebben om succesvol te zijn.

Missie

Onze specialisatie in sales heeft ons gefocust op resultaat voor jou. Gedrag waarmee het gewenste effect bereikt gaat worden vormt het vertrekpunt. Vaardigheden vragen om ontwikkeling. Wij laten ons voorstaan om niet alleen de brug te slaan tussen de benodigde vaardigheden en de gewenste prestatie maar ook het daadwerkelijk kunnen en willen toepassen in de praktijk. Niets is zo lastig om nieuw gedrag blijvend toe te passen. De praktijk is altijd weerbarstiger en eigen plafonds vormen een blokkade. Kortom na de ontwikkeling van de benodigde vaardigheden stopt onze begeleiding niet.

Wij ondersteunen in het daadwerkelijk kunnen en vooral willen toepassen van het nieuwe gedrag in de praktijk. Hierdoor wordt het beoogde resultaat blijvend bereikt.