Verkoop opleiding

Ben jij een (aankomend) sales professional en ben je op zoek naar een mogelijkheid om jouw professionele vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan kunnen de verkoop opleidingen en trainingen van Nederlandse Sales Academie jou hierbij helpen. Met ons aanbod helpen we je niet alleen met het bijspijkeren van je kennis en vaardigheden, maar ook met het vergroten van je zelfvertrouwen en motivatie. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen die het leerproces praktisch en persoonlijk maken. Kortom, onze verkoop opleidingen zijn ideaal om je nieuwe handvatten aan te bieden die je ondersteunen bij het behalen van je commerciële doelstellingen!


Verkoop opleiding binnen diverse thema’s

Bij Nederlandse Sales Academie is er altijd een opleiding of training die bij je past. Wij bieden verkoop opleidingen aan binnen de thema’s Sales management, Accountmanagement, Adviesvaardigheden, Commerciële binnendienst en Klantgerichtheid. Met onze verkoop opleidingen werken we dus niet enkel aan het opbouwen van duurzame klantrelaties of het vergroten van je overtuigingskracht, maar ook aan het doeltreffend aansturen van je verkoopteam of het verbeteren van je (telefonische) acquisitie.

Verkoop opleiding op maat

Aangezien ieder verkoopproces uniek is, zijn al onze verkoop opleidingen ook als maatwerktraining mogelijk. Bij deze incompany trainingen ligt de focus op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Ideaal wanneer je je gehele team, afdeling of organisatie gezamenlijk wil laten trainen. Interesse in een maatwerktraining? Wij nemen graag de tijd om gezamenlijk een effectieve verkoop opleiding of training op maat op te ontwikkelen.

Praktijkgerichte verkoop opleiding

Het aanbod van Nederlandse Sales Academie kenmerkt zich door de praktijkgerichte aanpak. Wij geloven dat professionals het beste leren door zo dicht mogelijk bij de praktijk te blijven. Dit maakt onze opleidingen effectief voor zowel beginnende als ervaren sales professionals. Bovendien worden onze trainingen gegeven door gedreven trainers die beschikken over praktijkervaring in het commerciële werkveld. Zij leren jou de fijne kneepjes van het vak.

Commerciële doelstellingen behalen met Nederlandse Sales Academie

Behaal optimaal rendement uit je commerciële inspanningen met een verkoop opleiding van Nederlandse Sales Academie. Wil je samen met een studieadviseur kijken naar een training die past bij jouw doelstellingen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via 0172 – 22 40 07.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Verkoop opleiding opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 205 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.