Commerciële trainingen en opleidingen

Nederlandse Sales Academie biedt een groot aanbod commerciële (maatwerk)trainingen en opleidingen binnen de gebieden accountmanagement, commerciële binnendienst, adviesvaardigheden, klantgerichtheid en sales. Met onze praktijkgerichte trainingen bouw je aan een effectieve werkwijze en ontwikkel je jouw commerciële vaardigheden. Alles met als doel om het maximale rendement te behalen.


Praktijkgerichte commerciële training

Al onze commerciële trainingen zijn gericht op de praktijk. Aan de hand van directe praktijkvoorbeelden, praktische tips, technieken en modellen krijg je inzichten en handvatten die je direct kunt toepassen op de werkvloer. Onze trainingen worden voornamelijk afgestemd op jouw leerbehoeften en aandachtspunten. Daarmee is iedere commerciële training zeer effectief voor zowel de beginnende als de meer ervaren medewerker.

Communicatieve en commerciële vaardigheden verbeteren

Commerciële functies vragen om commercieel inzicht. De juiste communicatieve en commerciële vaardigheden én inzicht in je eigen gedrag en patronen zijn hierbij van groot belang. Dit zijn dan ook belangrijke aandachtsgebieden binnen de commerciële opleidingen en trainingen van Nederlandse Sales Academie. Na één van onze trainingen ben je in staat om het maximale uit jouw commerciële inspanningen te halen!

Effectieve commerciële opleiding

Naast een diversiteit aan praktijkgerichte commerciële trainingen, biedt Nederlandse Sales Academie eveneens een zeer effectieve commerciële opleiding aan. De Opleiding Accountmanagement A is geschikt voor de ervaren commerciële medewerker of accountmanager die toe is aan verdieping. Vakmensen die zich op basis van werkervaring op kwaliteit willen onderscheiden. Je gaat je verder verdiepen in verkoopvaardigheden, klantenmanagement, strategieën en netwerk skills (met inzet van social media) en wordt daarmee van onschatbare waarde voor de organisatie. Er is volop ruimte voor jouw praktijkvoorbeelden, wat de opleiding uniek maakt in vergelijking met andere commerciële opleidingen!

Commerciële training of opleiding volgen?

Wil jij binnen je commerciële functie ook meer resultaat behalen? Kijk dan welke training of opleiding het beste bij jou past. Heb je hier hulp bij nodig? Geen probleem! Onze studieadviseurs helpen je hier graag bij. Bovendien is een training op maat altijd mogelijk. Verstuur een vrijblijvende maatwerk informatieaanvraag via onze website of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 0172 - 224 007.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Nederlandse Sales Academie wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 205 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.