Training Adviserend verkopen

Creëer meerwaarde voor de klant

Alleen als maatwerktraining beschikbaar.

Opleidingsduur
In overleg

Prijs
Prijs op aanvraag

Beoordeling
Nog niet beoordeeld

Inleiding

Als sales professional weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een waardevolle relatie met de klant op te bouwen en je van concurrenten te onderscheiden. In de Training Adviserend verkopen leer je hoe je meerwaarde voor de klant kunt creëren en verhoog je de toegevoegde waarde van jezelf als expert om meer resultaat te kunnen behalen. De maatwerktraining draait om het opbouwen van een sterke relatie met je klant waarmee je rol als verkoper verandert naar die van een trusted advisor!

Voor wie is de Training Adviserend verkopen?

De Training Adviserend verkopen is geschikt voor iedereen die werkzaam is in een commerciële functie en graag een langdurige relatie met de klant wilt opbouwen. Voor sales professionals, accountmanagers, organisatieadviseurs, ingenieurs en (selling) consultants die als adviserend verkoper meer toegevoegde waarde aan de klant willen bieden, is deze training zeer aan te raden.

Wat ontwikkel ik?

Aan de hand van verduidelijkende modellen, praktische tips, rollenspellen en praktijkvoorbeelden van deelnemers, versterk je jouw commerciële adviesvaardigheden. Na de training heb je het inzicht en bewustzijn van je rol als adviserend verkoper vergroot. Je weet de klant aan je te binden en kunt dit direct toepassen in de praktijk. Daarnaast ben je meer alert van commerciële kansen waar je ook tijdens de verkoop van het product of dienst op in kunt spelen.

Wie is mijn trainer?

De ervaring en aanpak van een trainer is vaak heel bepalend voor een training. Onze trainers zijn gedreven professionals met ruime ervaring, passie en expertise voor het commerciële vakgebied waarin zij dagelijks actief zijn. Door middel van hun praktijkervaring helpen zij je tijdens de Training Adviserend verkopen met het behalen van jouw leerdoelen!


Programma

  • Adviserend verkopen van dienst/product
  • 4-fasen model voor adviserend verkopen
  • Overtuigend oplossingen neerzetten
  • Onderhandelen met behoud van relatie
  • Relatiebeheer en terugkerende verkoop

Onze aanpak

Bij Nederlandse Sales Academie begint het leren direct na de inschrijving. Wij bieden je een breed pakket, waarin de training centraal staat. Je gaat online aan de slag met lesmateriaal en voorbereidingsopdrachten, om deze in de praktijk verder uit te voeren. De lessen zullen bestaan uit zelfanalyses, praktijkgerichte oefeningen en ervaringsuitwisselingen om zo nieuwe inzichten en adviesvaardigheden te ontwikkelen.


Investering

De Training Adviserend verkopen is alleen als maatwerk training beschikbaar. Wil je van gedachten wisselen over de exacte invulling van deze training, gebaseerd op jullie organisatie? Stuur ons dan vrijblijvend een maatwerk aanvraag!

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Gerelateerde nieuwsberichten