Cursus Gesprekstechnieken

Wil je graag leren hoe je effectief een acquisitiegesprek, verkoopgesprek of adviesgesprek voert? Hier kan een cursus gesprekstechnieken van de Nederlandse Sales Academie je bij helpen. Wij hebben een ruim aanbod aan trainingen en cursussen die jou aan de hand van praktijkoefeningen helpen om een effectief gesprek te voeren. Dit alles met als doel om meer resultaat, omzet én plezier uit jouw gesprekken te halen! Wil je meer informatie over onze diverse cursussen met betrekking tot gesprekstechnieken? Lees dan verder. Ook staan onze studieadviseurs graag voor je klaar.


Cursus communicatie en gesprekstechnieken

Als commercieel professional heb je te maken met verschillende type klanten, houdingen en wensen. Vragen, luisteren, samenvatten en doorvragen in een gesprek is daarom essentieel. In onze cursussen ga je aan de slag met klantgerichte en commerciële vaardigheden, waaronder het doorgronden van het communicatieproces en (commerciële) gesprekstechnieken. Aan de hand van praktijksituaties (van jezelf en andere deelnemers), oefeningen, zelfanalyses en ervaringsuitwisselingen leer je de fijne kneepjes van het vak!

Effectieve cursus gesprekstechnieken

De trainingen, cursussen en opleidingen van Nederlandse Sales Academie zijn volledig gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die jij direct in de praktijk kunt toepassen! Ze zijn uiterst geschikt voor alle (doorgegroeide) sales professionals die gesprekstechnieken en andere commerciële vaardigheden op een effectieve manier willen inzetten om zodoende als volwaardige gesprekspartner te fungeren en meer resultaat te behalen.

Cursus gesprekstechnieken op maat

Denk je dat een cursus gesprekstechnieken goed van pas kan komen voor jouw hele team of organisatie? Dan maken we de cursus op maat. De inhoud wordt dan compleet afgestemd op de onderwerpen en vraagstukken waar jullie tegenaan lopen. Hierbij besteden we tijdens de cursus extra aandacht aan specifieke situaties die zich bij jullie op de werkvloer voordoen en stellen we de leerdoelen vooraf en gezamenlijk vast. Wil je hiervoor een offerte of meer informatie ontvangen? Stuur ons dan een vrijblijvende maatwerkaanvraag!

Nederlandse Sales Academie voor de ambitieuze sales professional

Ben je geïnteresseerd in één van onze commerciële gesprekstechniek cursussen of wens je advies over welke cursus het beste bij jou en jouw situatie past? Dan helpen wij je uiteraard graag! Download vrijblijvend onze studiegids voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 22 40 07.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Cursus Gesprekstechnieken opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 134 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.