Training Salesmanagement

Alleen als maatwerktraining beschikbaar.

Opleidingsduur
In overleg

Prijs
Prijs op aanvraag

Beoordeling
9,0

Inleiding Training Sales management

Als salesmanager zorg je voor de aansturing en ontwikkeling van het salesteam en ben je (eind)verantwoordelijk voor de verkoopresultaten binnen de organisatie. Hiervoor zijn de juiste vaardigheden op het gebeid van onder andere leiderschap, visie, strategie, management en cultuur benodigd. Tijdens onze Training Sales management leer je een effectief salesbeleid op te stellen en uit te voeren vanuit je persoonlijke visie op sales en sales management. Wil je meer resultaat boeken en je team aansturen vanuit inzicht, kennis en vaardigheid? Dan is de Training Sales management zeker iets voor jou!

Voor wie is de Training Sales management?

Deze sales management training is geschikt voor een ieder in een leidinggevende commerciële functie, die verantwoordelijk is voor de aansturing en ontwikkeling van zijn of haar salesteam en/of -organisatie.

Wat ontwikkel ik?

Tijdens deze praktijkgerichte maatwerktraining word je door zowel deelnemers als deskundigen uitgedaagd je eigen visie en strategie te ontwikkelen en je vaardigheden als salesmanager te vergroten. Je ontwikkelt nieuwe technieken waarmee jij de salesmedewerkers binnen het bedrijf optimaal motiveert om op een plezierige wijze langdurige klantrelaties op te bouwen. Niet alleen jijzelf, maar het gehele salesteam creëert hiermee directe meerwaarde voor de klant en de organisatie.

Wie is mijn trainer?

De ervaring en aanpak van een trainer is vaak bepalend voor de effectiviteit van de training. Onze trainers beschikken over jarenlange ervaring binnen een sales management functie. Zij weten als geen ander een salesteam in beweging te krijgen met als doel het bedrijfsresultaat te verbeteren. De trainers zetten hun praktijkervaring in om jou te helpen je leerdoelen te realiseren!


Het programma

Het programma draait om het effectief opstellen van het salesbeleid en het uitvoeren hiervan. De onderwerpen die we behandelen, zijn:

 • Visie op verkoop als bedrijfsfunctie
 • Verkoopbeleid en -strategie
 • Verkoopplannen maken
 • Leidinggeven aan een salesorganisatie
 • Resultaten meten en sturen
 • Klantenmanagement
 • Omgaan met eigenwijze sales professionals

Onze aanpak

Na je inschrijving voor de Training Sales management ga je direct aan de slag met lesmateriaal en voorbereidingsopdrachten via het online leerplatform. Gedurende de training staat jouw persoonlijke praktijksituatie centraal. Je brengt duidelijk jouw persoonlijke visie en leerdoelen in kaart en zal je hier in de lessen meer in gaan verdiepen. De interactieve lessen zullen daarnaast bestaan uit zelfanalyses, praktijkoefeningen en ervaringsuitwisselingen. Tot twaalf maanden na de training kun je nog contact houden met de trainer en de andere deelnemers, om nieuwe inzichten met elkaar te kunnen delen!


Investering

Deze training is alleen als maatwerk training beschikbaar.

Wil je van gedachten wisselen over de exacte invulling van deze training, gebaseerd op jullie organisatie? Stuur ons dan vrijblijvend een maatwerk aanvraag!

Waarom Nederlandse Sales Academie?

 • Praktische trainingen
 • Geen trucjes
 • Meetbaar en stuurbaar
 • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Gerelateerde nieuwsberichten