Sales opleiding

Zoek je een goede sales opleiding om je kennis en vaardigheden een boost te geven? Dan ben je bij Nederlandse Sales Academie aan het juiste adres. Met ons praktijkgerichte aanbod trainingen en opleidingen helpen we jouw sales vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt hierbij niet enkel op het bijspijkeren van je kennis, maar ook je persoonlijke ontwikkeling. Er wordt aandacht besteed aan je zelfvertrouwen en motivatie, want ook dit zijn belangrijke factoren om op professioneel vlak te kunnen groeien. Kortom, onze sales opleidingen zijn ideaal om je te ondersteunen bij het behalen van je commerciële doelstellingen.


Sales opleiding Accountmanagement A

Tijdens onze populaire sales opleiding Accountmanagement A ontwikkel je jezelf van commercieel medewerker naar strategische businesspartner. Gedurende de opleiding ga je aan de slag met concrete praktijkvoorbeelden, verdiep je je onder andere in gespreks- en verkooptechnieken en je leert succesvol te netwerken. Na de opleiding weet je waardevolle klantrelaties op te bouwen en de verkoopresultaten te verbeteren. Voor deze sales opleiding zijn geen vooropleidingseisen van toepassing, maar enige sales ervaring is wel een must!

Voor én door sales professionals

Als onze sales opleidingen en trainingen worden gegeven door ervaringsdeskundigen. Onze trainers zijn sales professionals met jarenlange ervaring in het commerciële werkveld en passie voor het vak. Met behulp van hun vakkennis en kwaliteiten helpen ze jou om je leerdoelen te behalen. Door de praktische invulling van de opleiding, kun jij het geleerde direct toepassen in de praktijk!

Praktijkgerichte sales opleidingen en trainingen

Naast de succesvolle sales opleiding Accountmanagement A, bieden wij een ruim aanbod (kortlopende) sales trainingen binnen diverse vakgebieden. Ons aanbod richt zich op de thema’s Accountmanagement, Klantgerichtheid, Adviesvaardigheden, Sales management en Commerciële Binnendienst. Zo is er altijd wel een training die bij jou en jouw leerwensen past!

Sales opleiding op maat

Iedere organisatie en ieder verkoopproces is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Daarom bieden wij eveneens maatwerkopleidingen- en trainingen aan. Deze kunnen incompany worden gegeven en zijn volledig toegespitst op de wensen en behoeften van jouw sales team of organisatie. Zo werk je gezamenlijk aan het behalen van de beoogde doelstellingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een effectieve maatwerktraining- of opleiding te bespreken.

Sales opleiding volgen bij Nederlandse Sales Academie?

Wil je de commerciële inspanningen van jezelf of jouw organisatie een duwtje in de rug geven? Neem dan contact op met één van onze studieadviseurs. Zij helpen jou graag verder met het zoeken naar een sales opleiding of training die het beste bij jouw situatie past. Je kunt ons bereiken via het online contactformulier of telefonisch via 0172 – 22 40 07.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Sales opleiding opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 205 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.