Sales management

Als sales manager ben je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten binnen jouw organisatie. Jouw doel is om de verkoopdoelstellingen te behalen of zelfs te overtreffen. Binnen sales management spelen visie, leiderschap, strategie en cultuur een belangrijke rol. Met onze sales management trainingen leer je om je eigen koers te varen om maximaal te kunnen bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie.


Praktijkgericht en persoonlijk leerproces

Wil je jouw vaardigheden op het gebied van sales verbeteren en meer rendement halen uit je salesteam? Volg dan een van onze praktijkgerichte trainingen, waarin we je meenemen in de verschillende aspecten van sales management. In de sales management trainingen zetten we eigen praktijkvoorbeelden, oefeningen en discussies centraal, waardoor het leerproces zeer praktijkgericht en persoonlijk is.

Persoonlijke visie op sales management

Tijdens onze Maatwerktraining Sales management ontwikkel je onder andere een persoonlijke visie op sales en sales management. Je leert mensen, processen én middelen op een plezierige wijze te ontwikkelen en je collega’s aan te sturen vanuit inzicht, vaardigheid en kennis. Deze training is interactief en volledig gericht op jouw dagelijkse praktijk!

Ontdek je leiderschapscapaciteiten

Kies voor de praktijkgerichte aanpak van Nederlandse Sales Academie! Na het volgen van één van onze trainingen op het gebied van sales management, heb je onder andere je eigen leiderschapscapaciteiten ontdekt en ben je in staat om deze succesvol uit te bouwen en vervolgens commercieel door te groeien. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training? Onze studieadviseurs staan altijd voor je klaar! Neem contact op via het online contactformulier of telefonisch via 0172 - 224 007.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk