Accountmanager opleiding

Wil jij je vaardigheden als (doorgegroeide) sales professional op strategisch niveau verder ontwikkelen? Dan is de accountmanager opleiding Accountmanagement A van Nederlandse Sales Academie echt iets voor jou! Tijdens deze praktijkgerichte opleiding verdiep jij je verder in het vak en leer je hoe je de markt het beste kunt benaderen en klanten kunt overtuigen! Met de kennis en vaardigheden die je gedurende deze accountmanager opleiding ontwikkelt, weet jij als commercieel adviseur duurzame klantrelaties op te bouwen. Maar ook bieden we (korte) praktijkgerichte trainingen voor accountmanagers! Zie onderstaand ons aanbod.


Praktijkgerichte en effectieve accountmanager opleiding

Tijdens onze accountmanager opleiding ligt de focus op het inzetten van je persoonlijke kwaliteiten en het uitbreiden van je commerciële kennis en vaardigheden. Dit wordt gedaan aan de hand van verschillende modules die zich verdiepen in gespreks- en verkoopvaardigheden, succesvol netwerken en het managen van klantrelaties. Eigen praktijkvoorbeelden, discussies en een persoonlijk stappenplan staan hierbij centraal. Op die manier is onze accountmanager opleiding zeer persoonlijk en praktijkgericht!

Kortere training voor accountmanagers

Naast een accountmanager opleiding, biedt Nederlandse Sales Academie ook een aantal praktijkgerichte en kortlopende trainingen die geschikt zijn voor accountmanagers. Ideaal wanneer je in één à twee dagen je kennis wilt verbreden om meer rendement te halen uit jouw vaardigheden als accountmanager. Denk aan de training Succesvol onderhandelen, De vakman als accountmanager of Social Selling. Onze studieadviseurs helpen je graag bepalen welke opleiding of training het beste bij jou en jouw situatie past!

Accountmanager opleiding van Nederlandse Sales Academie volgen

Heb jij als salesmedewerker de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle accountmanager? Kies dan voor de accountmanager opleiding van Nederlandse Sales Academie. Leren door te doen is ons uitgangspant. Onze praktijkgerichte aanpak stelt jou, na het volgen van onze opleiding Accountmanagement A, dan ook in staat om het verschil te maken voor de klant én de organisatie. Heb je nog verdere vragen over onze opleiding of trainingen, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0172 – 22 40 07 of via het contactformulier op onze website.

Waarom Nederlandse Sales Academie?

  • Praktische trainingen
  • Geen trucjes
  • Meetbaar en stuurbaar
  • Van kunnen naar kunnen toepassen in de praktijk

Beoordelingen

Onze Accountmanager opleiding opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 50 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.