Trainingen voor ambitieuze salesprofessionals
Volg ons op LinkedIn

Het belang van sales, juist nu!

Directeur Nederlandse Sales Academie Michel: “Ik durf te zeggen dat klantgerichtheid en sales belangrijker zijn dan ooit. Veel bedrijven hebben een moeilijke tijd achter de rug. Sales professionals staan voor een grote uitdaging: hoe kom je letterlijk weer aan tafel bij je klanten en hoe ga je verkoopsuccessen boeken? Wij bieden uiteenlopende, praktische trainingen voor zowel sales professionals als managers. Daarin doe je de nieuwste inzichten op en krijg je inspiratie om volle bak aan de slag te gaan.”

Voor professionals en voor managers

Onze trainingen zorgen voor echte verandering in jouw aanpak of in jouw team. Zo staan we stil bij wat er in ons vakgebied blijvend zal veranderen als het gaat over kantoorbezetting, bezoeken afleggen en sales. Wil je meer inzicht in verkoopstrategieën en het opzetten van een effectief salesbeleid? Dan is de training Salesmanagement iets voor jou.

Bouw aan klantbeleving en vertrouwen

Als je goed adviseert, sta je naast je klant. En dat voelt hij of zij. Je bouwt aan vertrouwen en de klantbeleving groeit. In de maatwerktraining Adviserend verkopen leer je hoe je een adviesrol pakt bij klanten: hoe je hen helpt bij het aanpakken van hun probleem en hoe je meedenkt over bijvoorbeeld groei en focus.

Social Selling

In de praktische training Social selling leer je social media in te zetten om te netwerken, klanten te bereiken of te verrassen. Hoe profileer jij jezelf als professional via bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook? Dit alles met behoud van je autonomie en creativiteit, omdat dat het sales vakgebied juist zo interessant maakt!

Zorg dat elk klantcontact goed is

Een sales training is niet alleen nuttig voor sales professionals en managers, maar feitelijk voor elke medewerker die wel eens klantcontact heeft. Elk contact is in principe een verkoopgesprek. Ook monteurs, voormannen en supportmedewerkers verkopen hun eigen organisatie door goede service, dus is een sales training zoals Commerciële binnendienst of De monteur als ambassadeur juist ook voor hen waardevol.

Leren vanuit de praktijk

Professionals leren het beste door zo dicht mogelijk bij de praktijk te blijven. Daar geloven wij echt in. Daarom ga je in onze trainingen altijd aan de slag met een situatie uit jouw eigen praktijk. Het rendement van de training is daardoor veel groter. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het praktijkleren: bijna 70% leer je namelijk op de werkplek. Wat ga jij op welke wijze in de praktijk toepassen?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 34 56. We denken graag met je mee welke training het beste past bij jouw vraag of jouw team. Tot snel!”


Anderen lazen ook: