Onze trainingen en opleidingen gaan altijd door, hoe dan ook.
Volg ons op LinkedIn

Maatwerk en incompany trainingen gaan weer door

Goed nieuws, de versoepelingen die bij de persconferentie van 23 februari zijn aangekondigd, hebben ook betrekking op onze incompany en maatwerktrainingen. Deze mogen weer op locatie plaatsvinden in plaats van alleen online.

Volgens regels van de rijksoverheid mogen trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen WEL doorgaan, uiteraard met inachtneming van de basismaatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden.

Met besloten plaatsen wordt benadrukt dat de ruimte waar de training plaatsvindt alleen toegankelijk is voor direct betrokkenen, zoals deelnemers en trainers. Een bedrijf wordt gezien als een besloten plaats, net als een eigen opleidingslocatie.

De trainingen uit ons open programma vinden plaats op publieke evenementaccommodaties, dus die mogen nog niet fysiek doorgaan. Deze blijven wij online aanbieden.

Veiligheid op de eerste plaats

Uiteraard vindt Nederlandse Sales Academie veiligheid van alle betrokkenen het belangrijkst en stelt alles in het werk om zo veilig mogelijk te trainen. Daarom maken we vooraf duidelijke afspraken over de training hygiëne. Bij interactieve oefeningen blijven deelnemers op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar staan en mogen ze geen fysiek contact met elkaar hebben.

Wanneer een deelnemer plotseling in quarantaine moet, dan kan hij of zij vanuit huis toch meedoen aan de training. Onze trainers zijn inmiddels erg bedreven in het geven van online en zelfs gemixte trainingen (deelnemers zowel op locatie en op afstand).

Waarom laten we trainingen juist nu doorgaan?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Waarom?

  1. Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers houdt ze betrokken bij de organisatie.
  2. Werken aan persoonlijke ontwikkeling werkt als een motivator.
  3. De coronacrisis vraagt om nieuwe vaardigheden die ontwikkeld moeten worden.
  4. Door onze praktijkgerichte methode passen deelnemers de geleerde vaardigheden direct toe.
  5. Door verschillende trainingsmethodes is online trainen net zo interactief als klassikaal trainen.

Meer weten over maatwerk trainingen?

Wil je ook aan de slag met talentonwikkeling in jouw organisatie? Bijvoorbeeld op het gebied van Accountmanagement, Commerciële binnendienst, Klantgerichtheid, Adviesvaardigheid of Sales management? Neem dan contact op met onze maatwerkadviseur via 0172 – 22 40 07. Een trainer komt graag vrijblijvend langs (ook mogelijk via een online meeting) om jullie doelen en wensen in kaart te brengen. Of plan een afspraak via onze website.


Anderen lazen ook: