Trainingen voor ambitieuze salesprofessionals
Volg ons op LinkedIn

Maatwerk en incompany trainingen gaan weer door

De versoepelingen die tijdens de persconferentie van 23 februari zijn aangekondigd, betekenen goed nieuws voor ons en het onderwijs! Onze incompany en maatwerk trainingen mogen namelijk ook weer op locatie plaatsvinden in plaats van alleen online.

Trainingen en educatieve activiteiten mogen volgens de nieuwe regels van de rijksoverheid NIET doorgaan op publieke locaties, maar mogen WEL doorgaan in besloten plaatsen. De ruimte waar de training plaatsvindt dient dus alleen toegankelijk te zijn voor direct betrokkenen, zoals deelnemers en trainers. Dit betekent dat trainingen gegeven kunnen worden bij bedrijven én bij onze eigen trainingslocaties. Uiteraard dienen bij het geven van een training de coronamaatregelen in acht genomen te worden, zoals het houden van 1,5 meter afstand.

Omdat de trainingen uit ons open programma worden gegeven op publieke locaties, kunnen deze helaas nog niet fysiek plaatsvinden. Natuurlijk zijn deze wel nog gewoon online te volgen.

Veiligheid op de eerste plaats

Bij Nederlandse Sales Academie staat de veiligheid van alle betrokkenen voorop. We doen er dan ook alles aan om alle trainingen op de meest veilige manier te laten verlopen. Voordat een training begint maken we de afspraken omtrent de training hygiëne duidelijk aan de deelnemers: tijdens interactieve activiteiten en oefeningen dient er minimaal 1,5 afstand te zijn tussen de deelnemers én mag er geen fysiek contact zijn.

Wanneer een deelnemer onverwachts in quarantaine moet, dan kan diegene indien gewenst alsnog meedoen aan de training, maar dan vanuit huis. Voor onze trainers is het geen probleem om gemixte trainingen (waarbij er zowel deelnemers op locatie zijn als online) te geven.

Waarom laten we onze trainingen doorgaan?

Als we onze trainingen stopzetten, staat de ontwikkeling van deelnemers en werknemers ook stil. En de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers houdt ze juist betrokken bij de organisatie en zorgt voor extra motivatie. Daarnaast zorgt de coronacrisis ervoor dat leidinggevenden en andere medewerkers nieuwe vaardigheden dienen te ontwikkelen. Deze vaardigheden leren ze bij ons en bovendien werken we op een manier waardoor het geleerde direct toegepast kan worden in de praktijk. Of je nu kiest voor online trainen of klassikaal trainen, bij Nederlandse Sales Academie zorgen we ervoor dat beide methodes net zo interactief én effectief zijn.

Meer weten over maatwerk trainingen?

Wil je graag dat de medewerkers binnen jouw organisatie zich blijven door ontwikkelen? Kies dan voor een training of opleiding van Nederlandse Sales Academie. Wij verzorgen trainingen en opleidingen op het gebied van onder andere Accountmanagement, Commerciële binnendienst, Klantgerichtheid, Adviesvaardigheid of Sales management. Heb je vragen of wens je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze maatwerkadviseurs via telefoonnummer 0172 – 22 40 07. Eén van onze trainers komt graag vrijblijvend langs om de wensen en doelen van de organisatie te bespreken en zo de ideale training samen te stellen. Doe gerust een vrijblijvende informatieaanvraag via onze website.


Anderen lazen ook: