Onze trainingen en opleidingen gaan altijd door, hoe dan ook.
Volg ons op LinkedIn

Corona update: klassikale trainingen gaan weer door!

Update 31 mei 2021

Goed nieuws! We mogen weer klassikaal trainen. In de persconferentie van 28 mei is aangegeven dat vanaf zaterdag 5 juni stap 3 van het corona openingsplan gezet wordt. Niet door de overheid erkende opleidingsactiviteiten op alle locaties zijn weer toegestaan, rekening houdend met de normen die gelden voor specifieke locaties. Een toegangstest is daarbij niet nodig. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, de NRTO en ons coronaprotocol.

Heb jij binnenkort een training of opleiding gepland staan? Dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk een e-mail over. Of bekijk de Leren Online omgeving voor meer informatie.

Wil je liever nog niet klassikaal trainen, maar wel online meedoen? Dat is uiteraard mogelijk. Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 22 40 07

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, lees dan onze pagina met de meeste gestelde vragen over het coronavirus in relatie tot de doorgang van opleidingen en trainingen en de maatregelen welke wij genomen hebben. Heb je een andere vraag of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via 0172 – 22 40 07 of [email protected].


Anderen lazen ook: