Onze trainingen en opleidingen gaan altijd door, hoe dan ook.
Volg ons op LinkedIn

Corona update: door lockdown tijdelijk alleen online trainen

Update 12 januari 2021

De lockdown maatregelen zijn voorlopig verlengd tot en met 9 februari 2021. Klassikale trainingen en opleidingen die in de periode tot en met 9 februari gepland staan, worden online gegeven. Wij hebben tenslotte de ‘altijd-door-garantie’. De Nipex examens gaan door en blijven op locatie mogelijk.

Heb jij in de periode tot en met 9 februari 2021 een klassikale training of opleiding gepland staan? Dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk een e-mail over. Of bekijk de Leren Online omgeving voor meer informatie. Daar staat ook uitgelegd hoe het trainen via Zoom werkt. Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen met onze supportafdeling via 0172 – 22 40 07.

Trainingen en opleidingen met ‘altijd-door-garantie’.

Vanaf nu gaan de trainingen met startgarantie allemaal door. Schrijf je dus gerust in voor een training, opleiding of cursus. Als het minimum aantal deelnemers bereikt is, gaat deze hoe dan ook door. Mochten de richtlijnen van het RIVM voorschrijven dat dit niet klassikaal kan, dan wordt het een online training. Met onze unieke optie tot ‘ongelimiteerd herhalen’kun je de training of opleiding altijd opnieuw volgen, bijvoorbeeld als dit weer fysiek op locatie kan.

Als de trainingen wel klassikaal plaats vinden, dan wordt dat uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand gedaan. Wij houden de richtlijnen van het RIVM, de NRTO en die van de locatie aan. Op leren online omgeving, waartoe iedere deelnemer toegang krijgt, lichten we de veiligheidsregels toe.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, lees dan onze pagina met de meeste gestelde vragen over het coronavirus in relatie tot de doorgang van opleidingen en trainingen en de maatregelen welke wij genomen hebben. Heb je een andere vraag of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via 0172 42 34 56 of [email protected]


Anderen lazen ook: