Onze trainingen en opleidingen gaan altijd door, hoe dan ook.
Volg ons op LinkedIn

Corona update: trainen met een coronatoegangsbewijs

Update 23 september 2021

Vanaf 25 september 2021 is het verplicht om in horecalocaties in bezit te zijn van een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code). Al onze trainingen en opleidingen vinden plaats in een horecagelegenheid. Deze locaties zijn verplicht iedereen bij binnenkomst te checken op een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code). Wij vragen daarom alle deelnemers om dit bewijs mee te brengen.

Wil je weten hoe je dit kunt doen? Kijk dan op coronacheck.nl/nl. Ook is het mogelijk om op papier een QR-code te krijgen. Meer informatie: coronacheck.nl/nl/print.

Uiteraard houden wij ons aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen en ons coronaprotocol.

We beseffen dat dit voor sommige mensen veel gevraagd is. Helaas zijn wij gebonden aan de regels van de overheid en de locaties. Daarom hopen we op jullie begrip en medewerking.

Klassikaal of online

Heb jij binnenkort een training of opleiding gepland staan? Dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk een e-mail over. Of bekijk de Leren Online omgeving voor meer informatie. Wil je liever nog niet klassikaal trainen, maar wel online meedoen? Dat is uiteraard mogelijk. Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 22 40 07

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, lees dan onze pagina met de meest gestelde vragen over het coronavirus in relatie tot de doorgang van opleidingen en trainingen en de maatregelen welke wij genomen hebben. Heb je een andere vraag of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via 0172 – 22 40 07 of [email protected].


Anderen lazen ook: