Onze trainingen en opleidingen gaan altijd door, hoe dan ook.
Volg ons op LinkedIn

Corona update: de laatste informatie over trainen in coronatijd

Update 17 januari 2022: informatie over het volgen van trainingen

Gelukkig mogen we sinds zaterdag 15 januari weer klassikaal trainen. Daar zijn we heel blij mee. Onze trainingen en opleidingen vallen namelijk onder de noemer ‘essentieel voor de uitoefening van je beroep’. Uiteraard houden we hierbij de RIVM-richtlijnen aan, zoals 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje en thuis blijven bij verkoudheidsklachten. Bekijk ook ons coronaprotocol.

We hebben alle deelnemers die tot en met 25 januari zijn ingepland al persoonlijk geïnformeerd. Uiteraard geven we een nieuwe update als het kabinet op 25 januari een nieuw besluit neemt over coronamaatregelen. Houd onze website in de gaten. En meld je gerust aan voor een training of opleiding naar keuze. Mag het door nieuwe maatregelen toch niet klassikaal doorgaan? Dankzij onze altijd-door-garantie weet je zeker dat je toch je training of opleiding kan starten, in dat geval digitaal.

Coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht

Vanaf 25 september 2021 is het verplicht om in horecalocaties in bezit te zijn van een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code). Al onze trainingen en opleidingen vinden plaats in een horecagelegenheid. Deze locaties zijn verplicht iedereen bij binnenkomst te checken op een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code). Wij vragen daarom alle deelnemers om dit bewijs mee te brengen.

Wil je weten hoe je dit kunt doen? Kijk dan op coronacheck.nl/nl. Ook is het mogelijk om op papier een QR-code te krijgen. Meer informatie: coronacheck.nl/nl/print.

Uiteraard houden wij ons aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen en ons coronaprotocol.

We beseffen dat dit voor sommige mensen veel gevraagd is. Helaas zijn wij gebonden aan de regels van de overheid en de locaties. Daarom hopen we op jullie begrip en medewerking.

Klassikaal of online

Heb jij binnenkort een training of opleiding gepland staan? Dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk een e-mail over. Of bekijk de Leren Online omgeving voor meer informatie. Wil je liever nog niet klassikaal trainen, maar wel online meedoen? Dat is uiteraard mogelijk. Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 22 40 07.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, lees dan onze pagina met de meest gestelde vragen over het coronavirus in relatie tot de doorgang van opleidingen en trainingen en de maatregelen welke wij genomen hebben. Heb je een andere vraag of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via 0172 – 22 40 07 of info@salesacademie.nl.


Anderen lazen ook: